
250 gr Kakaolu Pirinc Patlağı
100 gd Tereyağı
3 Yemek Kaşığı Bal
2 Yemek Kaşığı Kakao
1 Paket (80 gr) Bitter Cikolata
Tereyağı eritilir. Ocaktan alınıp icine parcalara ayırdığımız bitter cikolata konur. Ara sıra karıştırıp cikolatanın erimesi sağlanır. Derin bir kaba pirinc patlakları dokulur. Uzerine bal, kakao, erimiş yağ ve cikolata konup karıştırılır. Birkac dakika bekletilir. Limon sıkacağının tersi cevrilir. Cukur yerine hazırladığımız harctan kaşıkla bir miktar konur. Kucuk kek kağıtlarına ters cevrilip kalıp halinde cıkması sağlanır. Servis tepsisine dizilip uzerine hindistan cevizi ya da yeşil fıstık serpilip servis edilir.