3 adet yumurta
1 su bardagi seker
1 su bardagi un
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
3 yemek kasigi su
3 yaprak jelatin
1 kutu krem peyniri
1 kahve fincani toz seker
2 adet yumurta
1 paketten hazirlanmis krem santi
1 limon kabugu rendesi

Pandispanyanin hazirlanisi: Oda isisinda bekletilmis yumurtalari sekerle beraber koyu yogurt kivaminda cirpin.
Icinevanilya ve kabartma tozu eklenmis un ilave edip karistirin.
Yaglanmis unlanmis kaliba dokun. 170 derece sicakliktaki firinda pisirin. Arzu ettiginiz meyve suyu ve nescafe (sekerli) ile islatin.
Uzerine krema dokun. Arzu ettiginiz sekildesusleyerek servise sunun.
Kremanin hazirlanisi: Jelatinleri islatin.
Suyunu suzdurup icine limon suyu ekleyerek ateste eriyene kadar karistirin,sonra atesten alin. Ayri bir kapte krem peynir, yumurta sarilari ve toz sekeri beraberce cirpin.
Kar haline getirdiginiz yumurta aklarini, eritilmis jelatinleri ve krem santiyi de ilave ederek hepsini birbirine iyice karistirin.
Daha sonra bu karisimi pandispanyanin uzerine dokun.
Buzdolabinda bekletin