3 Yufka
1.5 Su Bardağı Tahin
1 Su Bardağı Bal
1 Su Bardağı Dovulmuş Fındık
1 Tatlı Kaşığı Mahlep
1 Yumurta Sarısı
1/2 Su Bardağı Pudra Şekeri

Cukur bir kapta tahin, bal, mahlep ve dovulmuş fındığı iyice karıştırın. Bir yufkayı tezgaha yayın. Hazırladığınız harcın ucte birini yufkanın uzerine yayın. Ikinci yufkayı harcın uzerine yayarak aynı işlemi tekrarlayın.
Ucuncu yufkanın uzerine de kalan harcı yaydıktan sonra, yufkayı ortadan ikiye bolun.
Yuvarlak kısmından başlayarak yufkayı rulo şeklinde sarın Yufkanın diğer yansı icin de aynı işlemi uyguladıktan sonra 5 cm eninde verev olarak dilimlere ayırın.
Dilimleri tepsiye yerleştirip uzerlerine yumurta sarısı surun. Onceden ısıtılmış 170 derece fırında kızarana kadar pişirin. Servis tabağına alıp uzerlerine pudra şekeri serpin.