selam sevgili arkadaşlar *1and1 şirketinin ucretsiz vermiş olduğu .com lu kaliteli domainleri nasıl alabileceğinizi anlatacağım

Flim sitesi
haber sitesi
oyun
eğlence vs. site icin domain arayanlar 1 yıl boyunca kullabileceğiniz birdomain boşa 1 yıllık domainlere *10-15 dolar vermeyin

.com ucretsiz Domian nasıl alırız ?
-1and1.com sitesine giriyoruz onumuze cıkan domain sorgulamadan istediğimiz domaini yazıyoruz yavaş yavaş okuyarak inceleyerek ilerliyoruz. Paypal hesap istiyor bundan 0.18 dolar yani 50 kuruş cekeceğini soyluyor paypalhesabınızı tanımlatmak icin ben 7 8 domain aldım hic birinde para kesmedi.

1and1den sınırsız domain nasıl alınır ?
Her domainde 1 uyelik istiyor yani once domain sorgusu yapıp ilerleyince kayıttan sonra paypal girdikten sonra işlem tamamdır.

DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER

1) Her Bir Domain İcin Her Bir uyelik gerekmekte *yani bir domain alırken ileride kayıt ediyor 2. domain 7 dolar dikkat edin
2) 2 domain alacaksanız cerekleri silin tekrar siteye girip domain sorgularken 0 dolar free yazdığından emin olup ilerleyin
3) 1and1 domain manager ayarlarından 12 ay dolunca tekrar paypaldan 15 dolar kesmesini kapatın ve paypal dan 1and1 otomatik para cekmeyi iptal edin işi guvene alın

1 yıl sonunda 14 dolar almakta *tabi bu durumda ne yapmak lazım ?

panelde 1 yıl dolunca otomatik para kesmesini kapatıp paypal hesabınızdan 1and1 otomatik para cekmeyi kapatmanızdır. 1 yılın sonunda sitenizden ekmek kazanıyorsanız 15 doları vermek zor olmayacağını duşunmekteyim

domain satışı yapacaktım vazgectim Herkez kullansın diye paylaşıyorum SINIRSIZ (cerezleri silerer) *DOMAİN ALABİLİRSİNİZ sevgili arkadaşlar..

benim kullandığım domain şirketidir gayet memnunum ve sizinle paylaşmak istedim iyi gunlerde kullanın...

Bu konu işine yarayıp bağış yapmak isteyen arkadaşlar bağış yaptıktan sonra yoruma belirtmelerini rica ediyorum boyle paylaşımları paraya dokmek isteyen arkadaşlara bu konu umit ışığı olmuş olur Paypal : email protected

Web Hosting, Registration of domains | Internet websites services | 1&1

konuyu acabilecek uygun konu bulamadım uygun yerde değilse kusura bakmayın