1 Komposto Şeftali
2 su Bardağı Şeftali Kompostosu Suyu
300 gr Acıbadem Kurabiyesi
1 Kutu Krem Şanti
1 Su Bardağı Sut
1 Cay Kaşığı Tarcın
2 Su Bardağı Su
2 Yemek Kaşığı Nişasta

Krem şantiyi bir bardak sutle cırpın. İcine acıbademleri ufalayıp kariştirin. Cam bir kalıbı ıslatıp hazırladığınız karişimi dokun ve buzdolabında 1 saat bekletin.
Su, komposto suyu ve nişastayi tencerede karıştırıp kısık ateşte koyu bir sos haline gelinceye kadar pişirin. Sos soğuduktan sonra tarcını ilave ederek karıştırın.
Şeftalileri kalıptaki acıbademli karışımın uzerine dizip hazırladığınız sosu gezdirin. Dondurduktan sonra nane yaprakları ile susleyip servis yapın.