Merhaba arkadaşlar, 20 TL gibi uygun bir fiyata com uzantılı domain sahibi istemez misiniz?

Sipariş vereceğiniz alan adlarını Godaddy firmasından kayıt ediyorum. Her domain icin ayrı bir Godaddy hesabı ve ayrıı bir Gmail hesabı acıyorum ve size hesap bilgilerinizi gonderiyorum, daha sonra siz isterseniz şifrenizi değiştirip kullanabilir, isterseniz de kendi Godaddy adresinize transfer edebilirsiniz.

20 TL ye Alan adı kaydı kampanyası sadece ilk kayıtlar icin gecerli olup sadece com alan adı icin gecerlidir.

Domainler Godaddy firmasından promosyon kodu ile alınmakta olup, kucuk bir ihtimal de olsa daha sonra problem oluştuğunda sorumluluk alınmamaktadır.

Domain Firması; Godaddy.com
1 Domain Kayıt Fiyatı; 20 TL
3 Domain Fiyatı; 55 TL
5 Domain Fiyatı; 90 TL
10 Domain Fiyatı; 185 TL
15 Domain Fiyatı; 280 TL
20 Domain Fiyatı; 360 TL

TESLİM SURESİ
Maksimum 24 Saat

Guven ve referans soracak olanlar ise https://whmcsayar.com web sitem uzerinden referanslarımı inceleyebilirler.

ODEME YONTEMİ
Enpara, İş, Ziraat, Vakıf

İLETİŞİM
pm bakıyorum elbette ama, mail atarsanız cok daha hızlı donuş sağlanır arkadaşlar.
Cep Telefonu: 0541 299 uc-beş dort-sıfır
Mail : [email protected]

Mail ile 24 saat iletişime gecebilirsiniz. İşyerim sebebiyle gunduzleri cep telefonu kullanamamaktayım. Akşam 18.00 dan sonra whatsapp ve telefonla sesli goruşebiliriz.