Selam kızlar bu ayın 28 inde 3 yılımız dolacak evliliğimizin 4. Ayında bir duşuk yaptım sonradan oğrendik ki eşimin sperm sayısı hareketliliği duşuk ve yapısında bozukluk varmış uc yıldır deniyoruz koca karı ilaclarından tutun tıbbi ilaclara kadar herşeyi denedik eşim varikoselden ameliyatta oldu ama yok nasip olmadı bir turlu. Bu ay icimde bir his var olacak diyorum suan reglimin ucuncu gunu regl bitince soğan suyuna başlayacam aynı zmaanda incir ve zeytinyağınada. Eşime de her sabah spor yaptıracam birde bi kur bulmuş icinde ceviz fındık fıstık bal ne ararsan var onları yemeye başladı keciboynuzu pekmezine de aynen devam

ovulasyon testlerimde var. Artık inanmak istiyorum surekli icimde bi karamsarlık bu karamsarlıktan kurtulmak istiyorum. İnanmak başarmanın yarısı derler dimi canım kızlar

hep birlikte inanalım elimizden geleni yapıp takdiri Allah'a bırakalım. Buraya kadar okuyan herkesin duasına talibim evimize neşe sacacak bolluk bereket huzur getirecek bıcır bıcır sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin Rabbim cumlemize