Merhaba arkadaşlar ,
Otobot sistemimden sonra farklı bir hizmetle karşınızdayım .

DEMO

Biliyorsunuz ki Viral İcerikler Facebook - Twitter gibi ortamlarda yuzlerce - binlerce ve yuzbinlerce paylaşım alıyor ...

Ve bu siteler dunya hit alıyor , bildiğim kadarıyla da guzel de gelir elde ediyorlar.

Sizlere hizmetini vermek istediğim konu viral video sitesi hazırlamak olucak.

En cekici ozellikleri ;

- Custom Video Player Ozelliği ekleyeceğim ve videoları izleyen kişi bunların kesinlikle YOUTUBE VİDEOSU OLDUĞUNU ANLAMAYACAK ! Sanki sitenize ait bir videoymuş gibi duracak!

- Videoların altına buyukce Facebook ve Twitter paylaşma butonları ekleyeceğim ve buda izleyen kişileri PAYLAŞMAYA TEŞVİK EDİCEK !

- Kullanacağım tema tasarım ağırlıklı DEĞİL yazı ve beyaz fon ağırlıklı olacağı icin ADSENSE reklamları mavi yazılarıyla sitenin parcası gibi duracak ve daha cok tıklama alıcak . Yani tema tamamen Adsense uyumlu tema olucak .

- Sitenin geri kalanı standart ozellikleri taşıyan şık , kolay kullanılır ve her sitede bulunan ozelikleri taşıyan bir temadan oluşmaktadır .

Ne yapmanız gerekir ?
Tabiki de emek vericeksiniz . Calışacaksınız guzel icerikleri olan bir site oluşturacaksınız ki izlenilsin , vakit gecirilsin , paylaşılsın .

Viral icerik hazırlarken birazcıkta abartı yeteneğiniz veya ilgi cekici başlık koyma yeteneğiniz olması lazım ! Bu olmazsa olmaz bir durum viral sitelerde ...

1- İcerik buluyorsunuz ;

Orneğin ; Videoda adam sorf yaparken yanından sorfe kopek balığı geciyor .

Atacağınız başlıklar ;
- Sorf yaparken bakın adamın başına neler geliyor!
- Kopekbalığı az kalsın sorf yapan adamı yakalıyordu !
- Sorf yaparken boyle birşey başınıza gelsin istermisiniz ?
- Sorf yapayım derken neredeyse canından oluyordu !

gibi başlıklar ilgi ceker ve okuyan adamı meraklandırır sizde biliyorsunuzdur artık youtube videolarından ...

2- Siteye ekliyorsunuz ;

Wordpress kullanmasını bilmeyen arkadaşlara anlatacağım yeterince kolay . İceriğinizi giriyorsunuz bu kadar ...

İcerik bolca oluştuğunda ; facebook sayfalarında reklam verin veya orada burada paylaşımları yapın . Paylaştığınız icerik iyise zaten paylaşım tufanına donuşecektir ...

Bu şekilde ingilizce calışırsanız cok daha fazla kazanırsınız . Yani adsense ile iyi paylaşım alan bir gunde , gunluk 300-500 $ hayal değil cok rahat kazandırır bunuda herkes biliyor .

İHTİYACINIZ OLAN BİR ADET WEB ADSENSE !
Arkadaşlar , viral video sitenize anında reklam eklemeniz icin Web Adsense hesabı gerekiyor . Yok ise organik hit almaya başladığında başvuru yapıcaksınız! Onayladığı takdirde reklamlarınızı koyarsınız .

Yoğunluk olursa diye liste yapıyorum ;
1-) tolgafurkan ( 1 adet )
2-) EgE ( 1 adet )
3-)
4-)
5-)
6-)
7-)
8-)
9-)
10-)

Neler yapıyorum ;
- Guzel bir domain buluyoruz beraber domaini alıyoruz .
- Wordpress kuruyorum .
- Lisanslı ve ***** olarak kesinlikle bulamayacağınız elimdeki temayı kuruyorum .
- Custom video player ayarlarını yapıyorum .
- Site ici SEO ayarlarını yapıyorum .
- Sitenizin adına kaliteli logo yapıyorum !
- Webmaster Tools , Alexa , analytics kayıtlarını yapıyorum .
- Google'a indexliyorum ve size teslim ediyorum .

Kısacası olması gereken her turlu işlemi yapıp teslim ediyorum .

2006'dan bu yana web tecrubem var her turlu konuda yardımcı olurum .

Ucretsiz ve KALİTELİ site dışı SEO yapmanız icin bir teknikte gostereceğim .

1 senelik Domain + Sunucu ve hizmetim dahil 159 tl dir .

Uğraştığınızda cok cok iyi kazanacağınızı temin edebilirim arkadaşlar .