PayPal'ın turkiyedeki hizmetlerini durdurması tum YTPara hatta internet uzerinden ticaret yapan ekmek teknesi youtube ve internetten yaptığı işler olan herkes icin kotu oldu, coğu kullanıcı alternatiflere yoneldi ve bunlardan biride payoneer oldu. Yaklaşık 3-4 aydır payoneer kullanmaktayım. Ytpara kullanıcıları icin belirlediğim komisyon tutarı ile bozum yapıyorum.
Mesai saati icerisinde odeme yapabileceğim bankalar ; tum bankalar
Mesai saati dışında odeme yapabileceğim bankala : YapıKredi
Payoneerde hesaplar arası transfer icin 200$ alt limit bulunmakta ayrıca bankaya cekimler icinde 200$ alt limit bulunmakta. Bu limitlere takılan arkadaşlar icin cozum olarak odemelerinizi hesaplar arası transfer ile değilde direkt hesabıma alıyorum.
Detay icin skypeden ve forumdan yazabilirsiniz.
Minimum işlem tutarı 100$, komisyon tutarı %8 sabittir.
Yuksek tutarlar icin komisyonda yardımcı olabilirim.
Payoneer guncel kurdan duşuk odeme yaptığı icin ben sabit olarak guncel kurdan 0.25 duşuk odeme yapacağım
Benimle hızlı iletişim kurmak icin aşağıdaki bilgileri kullanabilirsiniz.
$ ve GBP olarak gonderdiğiniz odemelerin karşılığını direkt olarak banka hesabınıza aktarabiliyorum.
euro odemelerinizi eğer banka hesabınıza cekmede sorun yaşıyorsanız alıyorum, 2-4 gun icerisinde banka hesabınıza aktarıyorum.
Henuz payoneer hesabı acmayan arkadaşlar icin refli uyelik kaydı | refsiz uyelik kaydı bu linkleri kullanarak uye olabilirsiniz.
refli link uzerinden uye olursanız aldığınız ilk 100$ odemede hem ben 25$ kazanıyorum hemde siz 25$ kazanıyorsunuz
Mail : email protected
Forum icerisinden pm. ( olabildiğince hızlı donuş yapmaya calışırım.)
Payoneer Odemelerinizi Sizin Adınıza Alıyorum, Anlık Olarak Banka Hesabınıza Havale Ediyorum.
Dijital Alışveriş0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Payoneer Odemelerinizi Sizin Adınıza Alıyorum, Anlık Olarak Banka Hesabınıza Havale Ediyorum.