Kizlar merhaba biz 4 aylık evliyken bir bakalım neden cocuğumuz olmadı diye doktora gittik bende sorun cıkmadı fakat esimde sperm sayısı duşuk cıktı hormonlar normal varikosel yok fakat sperm sayısı 2.3 milyon 1 yıllık evli olmadığımız icin sadece zeucit diye vitamin takviyesi verildi ben bunun uzerine duzenli bir şekilde keciboynuzu kuru ve keciboynuzu pekmezi icirdim eşime ayrıca muzlu atom sut vs.ve biz 20 Kasım 2020 de gitmiştik doktora ben 15 ocakta hamile olduğumu oğrendim fakat 10+4 ken duşuk yaptım bende kan pıhtılaşmasi varmış şimdi yeniden istiyoruz doktora gittik ama bu defa sperm sayısı 1.5 milyon cıktı ve doktor klomen ve zecuit ilac verdi 3 ay kullanın olmazsa 1 yıllık surec bitiyor tekrar gelin ona gore bakalım duruma dediler ben şimdi yine keciboynuzu kuru yapıyorum keciboynuzu pekmezi veriyorum eşime gunluk muzlu atom sut ayrıca kabak cekirdeği ici aldım onu yiycek arı sutu,bal,polen , propolis karışımı aldım onları vereceğim sizce klomen kullanmalı mı kullanmamalı mi tecrubeli insanlardan fikir istiyorum bende kan pıhtısı olduğu icin bebek duşmuş yoksa bebek gayet saglikliydi bu arada