aynı milfoy hamuru gibi guzel oluyor....

ic malzemeleri hazırlayın

1.5 cay bardağı sut
1 cay bardağı su
1 cay bardağı sıvı yağ
1 adet kesme şeker buyukluğunde yaş maya
2 tatlı kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı şeker
aldığı kadar un
İc malzemesi:
4-5 adet patates
1 baş soğan
1 tatlı kaşığı domates yada biber salcası
1 corba kaşığı margarin yada tereyağ
tuz ve istediğiniz ceşitli baharatlar
Arasına surmek icin:
250 gram margarin yada tereyağ
Uzerine surmek icin:
1 adet yumurta sarısı

Sut,su ılık bi halde icine maya ve sıvı yağ koyulup iyice karıştırılır.Tuz ,şeker ve aldığı kadar un ile kulak memesi yumuşaklığında bir hamur yoğurulur.Yumurta buyukluğunde bezelere ayrılır ve biraz dinlendirilir.Bu arada soğan ince ince kıyılır ve tereyağında pembeleşene kadar kavrulur ve salca eklenir ve bunun icin haşlanmış ve ezilmiş patatesi ekliyip biraz kavuralım.baharatlarını ve tuzunu ekleyelim.Ve soğutalım.margarini yada tereyağını eritip biraz 1-2 dk kaynatalım.Yağın icindeki su bulharlaşsın.Bezeleri acabildiğimiz kadar ince acalım.Yufkaların uzerlerine 2 kaşık erimiş yağı gezdirelim ve her tarafına yağlıyalım.Resimde gorulduğu gibi katlayalım.Ortasına patatesli harcı koyup bohca gibi kapatalım.Yağlanmış tepsiye dizip ustune yumurta sarısı surup,kızarana kadar 200 derece fırında pişirin.