alıntıdır



10 adet milfoy hamuru
Yarım kg ıspanak
2 yemek kaşığı sıvı yağ
Yarım yemek kaşığı salca
1 orta boy soğan
tuz, karabiber, pul biber

Once ic malzemesini hazırlamalıyız. Bir tavaya sıvı yağı koyun ve doğramış olduğunuz soğanları havurun. Uzerine salcayı ve daha onceden haşlamış olduğunuz ıspanakları ekleyin. tuzu ve baharatlarını ekledikten sonra bir sure (yaklaşık 5 dk) kavurun.

Milfoy hamurlarını biraz yumuşadıktan sonra elinizle hafifce buyutun ve orta kısmına ic malzemesinden koyun. Koşelerinden bohca şeklinde kapatın ve ters cevirerek daha onceden yağlanmış tepsiye dizin. Uzerine yumurta sarısı surerek 160 derecedeki fırında kızarana kadar pişirin. Afiyet olsun..