kestiginizden icinden cikan supriz cok keyif veriyor



sade pandispanya icin:
· 4 Adet Yumurta
· 4 Turk Kahvesi Fincanı Toz Seker
· 4 Turk Kahvesi Fincanı Un
· 2 Yemek Kasıgı Sıvı Yag
· 3 Yemek Kasıgı Kaynar Su
· 1 Paket Kabartma Tozu
· 1 Paket Vanilya

kakaolu pandispanya icin:
yukarida malzemelerin aynindan yalnizca ilaveten
KAKAO
miktar arzuya gore belirlenir.

Krema icin
cikolatali pasta kremasi

-arkadaslar sade pandispanya duz firin tepsisinde, kakaolu pandispanya ise yuvarlak torte kalibinda pisirilicek.. ayni pandispanya usulu.. herkesin firini farkli oldugu icin ayar yazmiyorum..

-sevdiginiz (tercih ve marka size kalmis) kakaolu pasta kremasi hazirliyorsunuz..2 paketten

-duz tepsideki sade pandispanyanin uzerine ince bir tabaka krema suruyoruz ve 2 parmak genisliginde seritlere kesiyoruz tepsinin boyuna

-diger kakaolu pandispanyayi ortadan ayiriyoruz, ince bir tabaka krema suruyoruz ve gobeginden seritler halinde kestigimiz kremaladigimiz sade pandispanyayi gobekten sarmaya basliyoruz
kakaolu kekimizin dairesini tamamlayincaya kadar
sonra yine kremalayip diger parcayi uzerine koyuyoruz
pastamizi kremayla sivayip arzuya gore susluyoruz..

Afiyet olsun!...