2 yıllık evliyim. Evliliğin ilk uc ayı bazı hastalıklardan dolayı bebek duşunmedik nerdeyse 1 bucuk yıldır bebek istiyoruz ama olmadı. Acıklanamayan infertilite tanisindayim. Haziran 2020den bu yana da duzenli doktor kontrolune gidiyorum. Pandemi olmasa idi daha erken tedavilere başladık vardır bir hayır. Birde 2020 Ocak ayında eşimle umredeydik orda bol bol dua ettim gonlumden hep gecende ikizlerim olsun isterim kabeye bakıp bol bol dua ettim. Şimdi aceba diyorum ikiz gonlumden gecti diyemi duam kabul olacakta ikizde tup bebekle oluyor diye normal yolla gebe kalamiyorum mi diye kafamın bir yerinde kurcalıyor beni neyse bu ayrıntıyı gecelim.Tum testlerimiz yapıldı eşimde bende sıkıntı yok.Haziran ayı 2020de klomen tedavisi başladık olmayınca rahim filmi cektirmek istedim. Ağustos ayında rahim.filmi cekildi temiz cıktı cok şukur. Ekim ayında doktora yeniden gittik kist oluşmuş adet ile atılır dedi. Kasım ayında tekrar doktora gittik klomen tedavisine yeniden başladık 3 ay klomen +ovitrelle iğnesi kullandım. Olumsuz sonuclanınca bu ay aşılamaya başladık. Şuan Aşılamam yapıldı dedikleri gibi 5 dakika surede tamamlandı fakat benim rahim ağzı biraz darmis onu actılar. O yuzden biraz acı cektim ben. Doktor dirayetliymissin maşallah başkası olsa şimdiye coktan dayanamazdi dedi. Bende acıyor ama cok belli etmedim demekki dayaniliyor. Rahim ağzını actıktan sonra şimdi bol bol dua et asilamani yapıyorum dedi. Cok şukur yapıldı iki saat olduğum yerde yatmami istedi. Burda okuduğum yorumlarda işlem sonrası herkes kalkıp gittiğini yazmış bana iki saat yat dedi. 1 saatim doldu 1 saatim kaldı bende hep erteledigim buraya yazayım dedim beklerken.
Allah'tan hayırlısı... Zor bir surec.. yaşayan bilir. O'na sığındık bugun Mirac kandili inşallah hayırlı sonuclanır. Olmazsa da artık doktora gitmeyi birkac sure ertelerim diye duşunuyorum. Dualarınıza talibim. Dua eder dua beklerim. Guzel haberlerim olur ise burdan duyururum inşallah. Hepinizin kandili mubarek olsun dua ile selamun aleykum