3 yumurta
1 limon
1 portakal
3 armut
2 su bardağı sut
yarım su bardağı un
4 corba kaşığı toz şeker

Bir kapta yumurta sarılarını tozşekerle birlikte cırpma aletiyle kopuklu bir hal alıncaya değin cırpın Buna elenmiş unu katın edin ve karıştırmaya devam ederek soğuk sutu ilave edin Limon ya da portakalın kabuğunu katın
Kremayı kısık ateşe koyun ve karıştırarak kaynatın Birkac dakika pişirip ateşten alın ve soğumaya bırakın Arada bir karıştırmayı ihmal etmemeyin
Armutları soyup ince dilimlere doğrayın ve limon suyuyla iyice yumuşayıncaya kadar pişirin
Armutları mikserden gecirip pure kıvamına getirin
Bu karışımı hazırladığınız kremaya karıştırın Elde edilen karışımı 4 kaseye eşit paylaştırın İnce dilimlenmiş portakal kabuklarıyla susleyip servis yapabilirsiniz