Merhaba arkadaşlar,
5 yıldır cocuk sahibi olmaya calışıyorum.Surecimden bahsedicem ve sonunda benimle aynı kaderi paylaşan arkadaşlarımdan bir ricam olacak.Hep bir gun hamile kalırsam umut olacağım burda diye duşundum malesef bu şekilde ilk uyeliğimi acmak durumunda kalıyorum.Yıllar icinde ceşitli cabalarım oldu ama sonuc elde edemedik.Bir yakınımın tavsiyesi uzerine Dr Mustafa Acet e gittim kendisini gitmeden once araştırdım ve hep genel anlamda cok olumlu sonuclar gordum.Paylaşılan videolar yazılar hep benim gibi zor vakalarda guzel sonuclar elde ettiğiydi.Arada birkac olumsuz yorum gordum bu sitede de ama cok takmamaya onem vermemeye calıştım her doktorun olumsuz hastası vardır diye duşundum ve şans vermek istedim.Kendisine gittik amh değerim cok duşuktu ve cikolata kistim vardı bu arada daha once hic ameliyat olmadım hic hamile kalmadım duşuk yada kurtajda yok.Rahim filmime baktı ve her hastasına dediği gibi bana da ameliyatlardan bahsetti zaten bekliyordum caresizdim kendisine Allah a inandığım kadar inandım bu arada rahim filmim ile ilgili cok olumsuz konuştu hamile kalsam bile duşureceğimi ameliyatsız milyonda bir şansım olduğunu felan..ağlaya ağlaya Saadet hanım ile fiyatları konuştuk laparoskopi+histeroskopi icin 26.500 tl fiyat bicildi.İndirim istedim asla yapılmadı taksit imkanı felan asla taviz verilmedi.O parayı nasıl toparladığımızı bir ben bir Allah bilir birde eşim babacım ve annecim.Oncesinde de bu arada tupbebek denemem vardı.Benim yumurta rezervim cok duşuktu tup bebekte bile yumurta toplanması zordu.Uzatmak istemiyorum 1 yıl once ameliyatları oldum 4 ay sonra ofis histereoskopisi yaptı dediği gibi ondan ekstra bir ucret almadı fakat o son ofis histereskopisinde canım cok yandı kesinlikle bayıltılarak yapılması gereken bir işlem uyguladığını duşunuyorum kendisine sorduğumda cok panik yaptığımdan oturu net bir cevap vermedi endişelenmemen icin soylemediğini duşunmuştum.Eğer anestezi verilirse o klinikte değil hastane ortamında ucretli olarak olmamız gerekirmiş bunuda telefonda orada calışan danışmanlardan oğrendim.Ofis histereskopisi basit bir işlem ama bana yapılan orda klasik ofis histereskopisi değildi başka birşeydi kanamam oldu mesela ne yaptı inanın bilmiyorum ama yapışıklık gordude acmaya mı calıştı diye duşunuyorum.Bağırta bağırta ofis histereskopisinide yapmış oldu.O uygulamada balon takıldı rahime ve 1 hafta kaldı icimde sonradan 2 Profesorden oğrendiğime gore en fazla 1-2 dakika arası kalması gereken bir şeymiş balon fazla kalırsa rahimde yapışıklıklara sebep verebilir yada zarar verebilirmiş duşunun bende 1 hafta kaldı.Balonun takıldığı ilk gece ağrıdan duramadım kasığımın ve belime vuran zonklayan ağrıdan duramadım acetto da hemşire cebi vardı aradım danıştım ağrı kesiciler gecirmedi acile gidip iğne vurdursam diye onay verdiler 4 ağrı kesici karıştırılarak serum olarak verildi ağlaya ağlaya sızmışım o gece.1 yıl gecti regli sadece 1 gun surer oldu icimdeki kuşku ve sıkıntıyla başka bir uzmandan goruş almak istedim birde en son yapılan uygulamadan sonra korkuyordum o kliniğe gitmeye.Başka bir doktora gitmeye karar verdim bu sefer profesore gittim.Kabusum işte o zaman başladı tekrar rahim filmi istedi kendisi.Ek olarak tum hormonlara bakıldı ve genetik yapıldı. Mustafa bey mesela hic test istemeden direk ameliyat yapmıştı ne cahilmişim diyorum şimdi.Prolaktinim mesela tavan olmuş haberimiz yok.Reglim 1 gun surduğu icin menapozdan korkuyordum rahim filmine bir baktık sol taraf bitmiş sadece sıvı sağ tarafa gecebilmiş sol komple kapalı.Kendisi hemen ameliyat demek yerine bu alanda uzman rahim yapışıklıklarında uzman bir Profesore yonlendirdi gittik Profesor bey hayretle ameliyat videomu izledi ve rahmimin bir daha asla eskisi gibi duzeltilemez bir durumda olduğunu belirtti kanlı goz yaşları doktum olmek istedim onca para onca umut heyecan kendime acıdım. Eskiden zordu yumurtam azdı şimdi birde rahmim yarım ameliyat bile şuan yapılmaması lazım oncelikli olarak kac ayda toplanır yeterli sayıda bilinmez ama yumurtalar toplanacak sonra alanında uzman elleri opulesi Profesor bey e acma ameliyatı olmam gerekiyor.
Surecim bu şekilde arkadaşlar ben hukuki yoldan hakkımı arayacağım ben yandım başkası yanmasın eğer burda ve internette aradığımda boyle bir vaka gorsem gitmezdim sırf bunun icin dava acacağım benim gibi Mustafa Acet ten yana sıkıntı yaşadıysanız lutfen Allah icin mesaj atın ozelden iletişime gecelim davamda sizlerde ellerinizde ameliyat oncesi ve sonrası filmlerinizle davama destek olmak ister misiniz?Benim derdim doktoru karalamak değil bende onun guzel sonuclar alan videolarına inanarak gittim.İlla ki var iyi sonuclar ama her vakaya aynı uygulama demek ki olmuyor ben sadece hamile kalamasam yemin ederim bu sureci başlatmazdım hergun videolarını takip ettim gurur duydum olumlu vakalarına gozlerimden yaşlar aka aka sevindim onun başarısına ama sorun olmayan rahimi ameliyat sonrası sol tarafı tamamen bitmiş hale getirmişse ona bir dur demek lazım gittiğim prof a 1 ay icinde aynı benim durumumda 10 kişi daha gelmiş Mustafa bey e ameliyat olmuşlar.Ben o arkadaşları arıyorum şuan.
Arkadaşlarım bu yol zor bir surec hem calışıyorum hem krediler oduyorum hormonlarım bitmiş durumda bir yandan devam ediyorum hamile kalma surecime Semra hanımla bir yandan da davaya başlayacağım Allah icin bana destek olun davama gelin ozelden mesajlarınızı bekliyorum.Lutfen Mustafa bey in guzel sonuc alan hastaları bana saldırgan bir mesaj atmasın canım yanıyor onlar adına seviniyorum bende onlardan guc alıp gittim ama benim başıma gelenler kimse yaşamasın istiyorum.Hamile kalmadım diye uzulseydim sadece keşke.Hicbişeyin garantisi yok bunu bilerek gittim ben hamilelik olmayadabilirdi ama şuan hasar verilmiş bir rahimleyim zaten yumurta rezervinden dolayı zor olan bir vakayı rahimin sol kısmını komple yapıştırarak daha zor bir hale getirmiştir.(Yapıştırmadan da ziyade lazerle atılan kesilerden dolayı duzelemez bir yapı var)
Bu kadar başarılıysa neden hala yardımcı docent bir duşunmek lazım heyecanını kontrol edemeyen gelen her hastasına aynı uygulamayı yapan bir hekim olabilir mi?Bu saatten sonra boyle ciddi durumlarda doktorun bilimsel gecmişine inmek lazım Semra hocayı inceleyin sadece yazdığı makaleleri bilim kadını onur odullerini infertili uzerine gecirdiği yılları sayfalarca suren bir cv maalesef ben dikkat etmedim şimdi anlıyorum herşeyi.Kaderdaşlarımın ozelden mesajlarınızı bekliyorum el ele cıkıcaz bu yoldan utanmayın korkmayın herkes ne hata yaptıysa gosterelim başka kadınlar yanmasın..
Tup Bebek Merkezleri Dr.Mustafa Acet hakkında başlatacağım dava hakkında
Tüp Bebek0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tüp Bebek
- Tup Bebek Merkezleri Dr.Mustafa Acet hakkında başlatacağım dava hakkında