Herkese merhaba kızlar,
Yaklaşık 5 aydır cocuk istiyoruz, yumurtlama gunlerimi hissederim. İki ay kadar takip de ettim. Ancak sonuc negatif. Bir olumsuzluk olduğunu en başından beri hissediyordum ama 1 yıl dolmadan cok erken vs muhabbetinden dolayı kendimi dinletemedim. Bir kere doktor deneyimimiz en başta oldu, sağolsun o doktor da muayene dahi etmeden odasından eşimi cıkardı. Tabi ben kendimi coğunuzun da yaşadığı gibi yemeye devam ediyorum. Kafamın icinde surekli bu donuyor. En değerli gunleri değerlendiriyoruz olmuyor, 28de bir regl olurum, 14. gun ovu. hormonlarım normal. En son bu ay ciddi bir yıkım yaşayınca eşim de taşın altına elini koydu ve test verdi. okuduğum kadarıyla motilitenin dollenme sağlayabilmesi icin en az %50 olması gerekiyormuş bizde bu oran 44. ileri hızlı sperm 0, yavaş 20, yerinde 24. doktor 3 aylık bir vitamin takviyesi onerdi. Morfoloji krugen %4.
Sizlerin de onerilerine ihtiyacım var.
Ayrıca burayı okuyan/okuyacak olan guzel arkadaşlarıma tavsiye. Bence kadınlar hissediyoruz. Doktorların dahi yok daha 1 yıl dolmamış sozlerine kulak tıkayıp baştan tum testlerinizi verin.
Erkek İnfertilitesi hız duşukluğu
Tüp Bebek0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tüp Bebek
- Erkek İnfertilitesi hız duşukluğu