selam kızlar;

temmuz topiğinden başlayarak topik topik gezdim, gezdiğim topiklerde gebe kalamayan azınlıktayım ve kasımın 5i itibariyle ikinci denememi yapacağım. ilk denemem negatif oldu. ben bursa da oturuyorum. sebep erken menopoz riski.

kendimi kısaca tanıttıktan sonra gelelim topiğin amacına. ilk denemem de gordum ki gercekten cok stres altında olabiliyoruz tedavi suresince... bende istedim ki hem sohbet edelim, sorunlarımızı paylaşalım.... ama daha da guzeli geyik yapalımmmmmm stresss atalım...

butun liste silindi zor bela toparladım, ne toparlaması, yeniden yazdım ((( listeye eklenmek isteyenler bana ozel mesaj atsın kızlar....
nickimin ustune sol tıklayıp acılan kucuk pencereden ozel mesaja tıklayarak yapıyosunuz gayet basit, veeee en onemlisi tum bilgilerinizi yazarsanız bana yardımcı olmuş olursunuzzzz....

KIZLAAARRRR SAYFAMIZ GECİCİ BİR SURE KAPANIP ACILMIŞ VE TABLOMUZ YOK OLMUŞTUR.... 52. SAYFADAN Bİ TABLO BULUNABİLMİŞ VE ORADAKİ İSİMLER VE SON SAYFALARDAKİ ARKADAŞLAR İLE TABLO YENİDEN YAZILMIŞTIR.... BU SEBEPLE, HATA OLAN, EKSİK OLAN, FAZLA OLAN BENİMLE İLETİŞSİNNNNNN

bide tablo yine kaybolursa diye yedeği 2544 teeee

Kac KişiyizNickYaşDeneme SayısıMerkez/Doktor AdıSebepHangi AşamadaSonuc1amayaa335.denemeirenbe tup bebek merkezifsh yuksekliğiera testi sonucunu beklemede... .......2sahra8482.2.denemebursa-acıbademcikolata kisti..........3zumrutline353.denemebursa-pembe mavitup alındıbahara hazırlık, spor..........4hstc321.denemee.şehir-acıbademkist-plolaktin-sperm hareketsizliği..................5beren_35_01...... ........tedaviye gerek kalmadıııı 6naneliseker..2.denemebursa-acıbademsebepsiz infertilite............7cileklimonata261.denemeank ara-başkent uni.rezerv azlığıgeldi kızcelergebeliğimi kaldı ayol, doğurdu bilem8caregiver..1.denemeistanbulsperm hareketi yok..........9cathee314.denemeankarapko..tedaviye gerek kalmadıııı10hatibulut302.denemeankara başkent hastanesiendometriozis+yumurta rezervi azlığı+morfoloji duşukluğukavuşmaya az kaldı....
ikincisi bile yolda 11iden251.denemeistanbul tup bm....12naiadd261.denemeizmir ege doğum evipko ve sperm azlığı..13nese77373.denemeadana başkent has.tuplerde sorun var???? İkizleriyle uykusuz gecelerde 14ssofya322.denemekadıkoy acıbademsperm azlığıyusuf ve yuşa dunyamıza hoşgeldilerrr15phaselis313.deneme...tupler kapalı.16sumeyyab...1.denemeadana başkentsperm azlığı ve pko..17merve_uk251.deneme...pko..18kodal82311.dene meankara anatoliasperm azlığı ve morfolojiuzun zamandır gorunmuyor buralarda 19Msruya291.denemegazicikolata kisti.20reyyan2013333.denemeAnkara Zekai TahirSperm Azlığı ve orfoloji........21artemis-artemis.....doğum yaptı ikizleri var...22mrvst.1.denemebaşkent hulusi bey.uzun zamandır gorunmutor 23nazarboncuk35....12 ağustostan beri uykusuz gecelerde 24krizantem00282.denemebursa-artrezerv azlığı, sağ tup tıkalı ileri hızlı sperm azlığı.25aysenuraydın88.1.deneme....26llyelizll357.deneme ankarasperm azlığısurpriz gebelik....sonuna kadar guzel devam etsin inşallahh27nur8436292.deneme.sebepsiz infertilite..28mira38281.denemeKayseri acıbademsperm sayısı ve hareketliliği30 Ağustostan beri uykusuz gecelerde.... 29iresistble.1.denemeistanbul tup bebek...30arwen10_19271.denemeankara tbmsperm sayı+morfoloji..31monicagaller322.denemebahceci fulya/aytun hanımpko+sperm morfoloji-sayı-hareketlilikminicalıktan yeniden mooooonicalığa geciş surecinde...4 bin kusurlu bi sonuc mu var, vayyy arkadaş yaaaa32flyingmom262.denemekadıkoy florence nightinggaleendometriozis paşasının yolunu gozlemekte, vuslata az kaldı kiiii33guzbahar412.deneme.yumurta rezerv azlığı sperm sorunutedavi oncesi takviye kullanımında.......34serenay8330..cikolata kistiikizlerini kucağına aldı35MaraDespina291.denemeistanbul umut tbmsağ tup tıkalı ve yumurta tembelliği..36melek84291.denemeist. suleymaniye kadın doğumtekrarlayan duşuk.....37zelve.1.denemeBornova Şifa has.yumurta rezerv azlığı..38emha281.denemeistanbul cerrahisperm azlığı.39bebek_34....dinleniyor.....ozleniyor.40cicibebe....gozumuz yollarda kaldı...41gul3535can281.denemeizmir ege uni.endometriozisnisan regli ile başlayacak.42selen1977372.denemeankara gurgan kliniksebepsiz infertilitebebişiyle uykusuz gecelerde