Alıntıdır...



Kişi başına bir but
Domates salcası
Kekik
Kimyon
Pul biber
Karabiber
Carliston biber
İstenirse domates

Butlarımızı guzelce yıkayıp bir tencereye alalım..Uzerini gececek kadar su ilave edip ocağa alıp haşlayalım..Uzerinde biriken kopukleri mutlaka alalım suyu duru olsun diye..haşlandıktan sonra suyun icinden alıp fırın tepsimize dizelim..Bir kapta salca ve tum baharatları karıştıralım.Tavuk suyundan bir iki kaşık alıp salcamızı acalım.Fırcayla butlarımızın uzerine surelim..Biberlerimizi istenirse domatesleri istediğimiz şekilde dilimleyip butların kenarlarına dizip 1 su bardağı kadar tavuk suyundan uzerlerine gezdirip onceden ısıtılmış fırına verelim.Uzerleri kızarınca fırından alıp pilavla servis yapalım..AFİYET OLSUN...