İnternette bulduğum bir tarife biraz da kendimden birşeyler kattım ve guzel bir pasta cıktı ortaya..Cok pratik bir tarif. Beni en cok cezbeden kısmı ise sadece krem şanti ile yapılan ağır bir pasta olmaması. Krem şantinin yanı sıra meyveli yoğurt ve creme ole de kullandım kremasında ve cok guzel bir yoğunlukta ve tatta kreması oldu pastanın

Pasta tabanının alt kısmını biraz sutle ıslatın
Muzları ince ince dilimleyin

2 katlı pasta keki
1 paket muzlu creme ole
1 paket krem şanti
125g meyveli yoğurt(ben cilek kullandım)
500ml sut
damla cikolata
3-4 adet muz
4 adet king top cikolata

Creme ole, krem şanti ve sutu kıvam alana kadar cırpın. Daha sonra meyveli yoğurdu da ekleyip tekrar cırpın. Bu karışımı 2 ayrı kaba bolun. Kaplardan birine dilediğiniz miktarda damla cikolata ekleyin. İki kabı da buz dolabına koyup soğumasını bekleyin.
Daha sonra damla cikolata eklediğiniz kremayı pasta tabanına surun. Uzerine muz dilimlerini dizin. Pasta kekinin ust kısmını kapatın. Damla cikolata eklemediğiniz kısmı da kekin yuzeyine surun. Pastanın kenarlarını muz dilimleriyle kapatın. Uzerine dilediğiniz miktarda damla cikolata serpiştirin ve 4 adet king top cikolatanızı da ekleyin.