Tam gorsel şolen

Pasta kremasını tarife gore hazırlanır.
Cikolata sosunu da tarife gore hazırlayıp soğumaya bırakın.
Pandispanyanın tek katını duz bir zemine alın,cay bardağı ile kesin,kalan parcaları ayırın.Tum katlar icin aynı işlemi uygulayın.Kalan tum parcaları el blenderında un ufak yapın.
Cay bardağıyla kestiğiniz parcaların ustune ilk olarak dilimlenen 1 dilim muzu sonra 1 kaşık pasta kremasını onun uzerine blenderdan gecirdiğiniz kırıntıları dokun,elinizle bastırın,en ustunu de cikolata sosu ile kaplayın.Buzdolabında 1-2 saat bekletip servis edin.Afiyet olsun kızlar...
1 adet 3 katlı kakaolu pandispanya(2 adet 2 katlı da alabilirsiniz ama bir kısmı artar)
Sade pasta kreması
Cikolata sosu
1 kg sut(krema,sos ve keki ıslatmak icin gerekli)
2 adet muz
Not:Resim alıntıdır.Resimdeki orneğe ileveten cikolata sosu dokulecektir.