lokum gibi tatlı...
kremamızı hazırlamadan once bol miktarda hindistan cevizini dikdortgen fırın tepsisine serpiyoruzki kremamızı soğumadan tepsiye dokebilelim...
6 su bardağı sut
1 su bardağı un
1 su bardağı şeker
1 paket vanilya
1 poşet toz şanti
kakao
hindistan cevizi
damla cikolata
.Tepsimize hindistan cevizini bol miktarda serptikden sonra 5 su bardağı sutumuzu bir tencereye boşaltıp uzerine unu,şekeri,vanilyayı ve istediğimiz olcude (ben bol kakaolu seviyorum az sevenler az ilave ederler) kakaoyu ilave edip kaynayana kadar karıştırıyoruz..
.Kremamız kaynamaya başladıktan 2 dk. sonra ocaktan alıp hindistan cevizlerini serptiğimiz tepsinin her tarafını kapatıcak şekilde dokuyoruz..
.Tepsimizi dolaba koyup soğumaya bırakıyoruz.
.O esnada bir bardak soğuk sut ile bir poşet toz şantiyi mikser le cırpıyoruz...
.Şantimizde hazır olup kremamız da soğuyunca şantiyi kremanın uzerine surup uzerinede damla cikolata serpiştiriyoruz..
.Son olarak pastamızı boydan ortadan olmak uzere ve enlemesine de ince ince cokca kesiyoruz...(resimdeki gibi)
.Ve kestiğimiz kısımları catal yardımıyla bukup sarıyoruz...
(benim hindistan cevizim az kalmış o yuzden guzel saramadım ve sarılmış hallerini ekleyemedim...hindistan cevizini tepsi gorulmeyecek şekilde bol bol serpin arkadaşlar...)