incitanemtuanam ın beşamel soslu mantar tarifini gordukten sonra bı farklısını ben yapıyordum dedim we oda mantarı cok sewıyormuş we bende yapıp ekleyım dedım ewde matarımda wardı bugunde ne yapsam dıe duşunurken aklıma geldı we cok begendıgım bu tarıfı yaptım we sizlerlede paylaşmak istedim inşallah incimde sizlerde begnırsınız ....
mantarlar temizlensin ıkıye uce bolunsun
beşamel sosu hazırlansın
kaşarlar rendelensin
yarın kg mantar
1 adat patates
1 adet sogan
beşamel sos icin
yağ
un
sut
kaşar peyniri
1 sogan julyen usulu uzun uzun dogranır
icine mantarlar we 1 adat patates kup kup dogranıp eklenır bıraz mantarlar suyunu salana kadar kavrulur tuz eklemeyı unutmayın
borcama alınır
uzerine beşamel sos dokulur
beşamel sosun yapımı == 1 yemek kaşıgı kahvaltılık margarın yada tereygı hatta incitanemtuananın yengoşunun yani gullerdiyarının tarıfınden ogrendıgım kadarıyla sıvı yagla da yaplır bu kez ben sıvı yagla denedim we cok guzel oldu 2 yemek kasıgı un we aldıgı kadr sut istersenızde tuz unu kavurun yagda azıcık hafıf rengı degısene kadr sonrada sutu ekleyın topak olasın dıkkat edın ama ....
mantarların uzerıne dokun we ustune kasar rendeleyın fırına atın ustu kızarınca sıcak servis yapın benımkıler bu kez fazla kızarmış kusura bakmayın kkda takılırken fırını unutmusumda

...afıyet olsun ....