500 gr. bakla,
300 gr. taze sarımsak,
300 gr. kuşbaşı doğranmış et,
1 yemek kaşığı biber salcası,
1 yemek kaşığı domates salcası,
2 lt. sıcak su,
Tuz, 1 fincan zeytinyağı, 2 tane orta boy kuru soğan.

Kuşbaşı et tencerede kendi suyunu bırakıp tekrar cekinceye kadar kavrulur. Kavrulan etin uzerine zeytinyağı ve kucuk doğranmış soğanlar ilave edilerek biraz daha kavrulur. Soğanlar yumuşayınca salca ve sıcak su eklenerek iyice pişirilir. Diğer tarafta baklalar yıkanıp ayıklanır. Ayıklanmış baklalar 2 cm. uzunluğunda doğranır. Sarımsaklar ayıklanarak beyaz kısımları enine 2 cm uzunluğunda doğranır. Pişen etin uzerine once baklalar ilave edilerek yumuşayıncaya kadar pişirilir. Daha sonra sarımsaklar ilave edilerek pişirilir. Arzu edilirse sarımsaklı yoğurt ile servise alınır.