

150 gr. margarin (oda ısısında beklemiş)
Yarım su bardağı pudra şekeri
1,5 su bardağı un
2 corba kaşığı kako
Hamuru kakao haric yoğuralım. Biri diğerinden daha kucuk iki parcaya ayıralım. Kucuk parca olan hamura kakoyu ekleyelip tekrar yoğuralım. Beyaz hamurdan ceviz buyukluğunde hamur alıp top şeklinde yuvarlayalım. Elimizde duz bir yerde avuc ici kadar acalım. Kakaolu hamurdan actığımız hamurun yarısı kadar bir parca alalım. Şekildeki gibi uzunlamasına yuvarlayalım. Beyaz hamurun uzerine koyalım. Beyaz hamuru dikkatlice kapatalım.
İki elimizin arasında yavaşca oval olarak yuvarlıyalım ve birleşim yerlerini kaybadelim. Keskin bir bıcak yardımı ile on kısmını dikkatlice ağız oluşturmak uzere keselim.
Bacakları oluşturmak icinde şekildeki gibi bıcakla iki yandan kesip hafifce ayıralım. Sırtına bıcakla kesik atalım.
İki adet boncuk şeker yada damla cikolatayla gozlerini yapalım. Kurbağanın ağız boşluğunun kapanmaması icin 1 adet kuru fasulye ile destek yapalım.
180 derecede ısıttığımız fırına kurabiyelerimizi koyup. hemen fırınımızın ısısını 150 dereceye duşurelim. Kurabiyelerin pembeleşmesini beklemeden pişirelim(beyaz un kurabiyesi gibi olacak)
Piştikten sonra kurbağaların ağzındaki fasulyeyi cıkarıp servis yapın.
Afiyet Olsun...