O yağlı patetes kızartmasından bıktınız mı?Gelin birlikte yalnızca 1 kaşık yağ ile yapılmış, tadı da mukemmel olan bir patetes kızartması yapalım.

Patetesleri soyun, yıkayın ve dilediğiniz şekilde kesin.Bir kaba koyun.
Fırınınızı ısıtmaya başlayın

Fırın
Patetes

Kestiğiniz patetesleri dilediğiniz olcude tuz ekleyin.
Yalnızca 2 yemek kaşığı sıvıyağ ekleyip yalnızca ellerinizle karıştırın.
Tum pateteslerin yağlandığına emin olduğunuzda işlemi bitirin.
Fırın tepsinize patetesleri dizin ve fırına surun.
Pateteslerinizi (Kontrol ederek) kızarınca fırından cıkarın.
Afiyet Olsun...............
....
NOTtepsiye yağlı kağıt koyarsanız patetesler dibine yapışmaz, daha guzel olurlar.)