250 gr dana kıyma
1 kg ciğ koftelik bulgur
1 corba kaşığı dovulmuş kişniş
tuz
ic malzemesi :
750 gr dana-kuzu karışımı iri cekilmiş kıyma
iki corba kaşığı tereyağı
kırmızı pul biber
1 demet maydanoz
100 gr ceviz ici
3 baş soğan
ayciceği yağı
karabiber
tuz

Soğanları tereyağında pembeleşinceye kadar kavun, uzerine iri cekilmiş kıymayı ilave edip, yeniden beraberce kavurun. İcine karabiber, kırmızı biber, tuz ve ince doğranmış maydanoz katın ve ateşten alın. Elde kırdığınız cevizi ilave edin. Bulgur, dovulmuş kişniş ve tuzu karıştırın, su katıp biraz yoğurun. 250 gr kıyma katıp, ciğ kofte yapar gibi tekrar yoğurun. İri ceviz buyukluğunde top hamuru avuc icinizde acın ve icine hazırladığınız icten koyup, kapatın. Elinizle uzerine biraz bastırıp yassıltın. Kızgın ayciceği yağında alt ust ederek kızartın