KAŞAR PANE​

400 gr.kaşar peyniri (Kibrit kutusu şeklinde doğranmış 8 parca)
2 yumurta
Un
Galeta unu
Kızartma yağı
Geniş bir kaba unu, başka bir geniş kaba da galeta ununu dokun.
Yumurtaları iyice cırpın.
Derin bir kızartma tenceresine yağı koyup orta ateşte kızdırın.
Yağ kızmakta iken kaşar peyniri dilimlerini sırasıyla once una sonra cırpılmış yumurtaya daha sonra da galeta ununa guzelce bulayın.
Sonra tekrar cırpılmış yumurtaya ve galeta ununa bulayın.
Bu arada yağınız yeteri kadar kızmış olmalıdır.
Peynirleri pembeleşene kadar kızartınız.
Kızartma işlemi bitince servis tabağına alınız.
Turşu ve mevsim salatası eşliğinde servis edebilirsiniz.
NOT:Galeta ununun icine doğranmış maydanoz koyabilirsiniz..
ALINTIDIR....
KAYNAK:yemek sepeti​