Malzemeler:
1-Taban icin;
2 Paket Burcak biskuvi
50 gr. Becel margarin

2-Kreması icin;
200 gr. Labne peynir
1 Su bardağı yoğurt
3 Yumurta
1 Paket vanilya
1 Su bardağı toz şeker

Yapılışı:
İlk olarak tabanı hazırlıyoruz. Biskuviler ince toz haline gelene kadar rondodan geciriyoruz. Daha sonra yumuşamış margarini katıp kaşık yardımıyla iyice karıştırıyoruz.
Yuvarlak kelepceli kalıbın tabanına biskuvi karışımını dokup iyice bastırıyoruz. (Ben bardak altıyla vurarak iyice sıkıştırdım. Hazırladığımız tabanı kremayı hazırlayana kadar dolaba soğumaya bırakıyoruz.)
Labne peyniri krema kıvamına gelene kadar cırpıyoruz.
Daha sonra yumurta ve şekeri cırpma teli ile iyice karıştırıyoruz. Uzerine yoğurt ve vanilyayı da ekleyip karıştırmaya devam ediyoruz.
Dolaptan cıkardığımız tabanın ustune karışımımızı dokup onceden ısıttığımız 160 derece fırına koyuyoruz. Yaklaşık yarım saatte pişecektir ama siz yinede kontrol edin.
Uzeri icin hazır cikolata sosunu yapıyoruz. Her ikisi de soğuduktan sonra cikolata sosunu cheesecake ile buluşturuyoruz. Ve her şey bitti şimdi sıra dolapta soğumasında.