Son 1 senedir aktif olarak yemek yapıyorum, kendi karnımı kendim doyuruyorum. İlk zamanlar zorlansam da sonradan elim alıştı, cabuk ve guzel yemekler yapabiliyorum.
Ama son bi kac seferdir yemeklerimi dokuyorum
Once kıymalı besamel soslu makarna yapayım dedim, icindeki her şey tazeydi. Kıyma gozumun onunde cekildi. Ama tadı cok kotuydu ve neyin kotu oldugunu bile kestiremedim. Normalde yaptıgım herşeyi nasıl gorunurse gorunsun yiyen, saglam bir mideye sahip bi insanım. Koku alma duygum da az oldugu icin her şeyi yiyebilirim ben. Hayatında en fazla 5 kez kusmus biriyim. Neler neler yedim ama kusmadım. Ama o makarnayı yiyememiştim, doktum.
Ezogelin corbası yapayım dedim. Tahılları haşladım. Diger tarafta sogan ve salcayı kavurdum, sonra tahıllı suya ekledim. Blendırlayacaktım ama mikserim bozuk oldugu icin yapamadım. Olsun yerim ben bunu dedim, ama yiyemedim, oylece doktum. Aklıma gelince bile kotu oluyorum.
Yeşil fasulye yaptım en son. Normal bildigimiz yeşil fasulye, rendelenmiş domates, yarım sogan (korkudan soganın sadece yarısını koydum), tuz, su. Ne koktugunu bilmiyorum ama bişey kokuyor yiyemiyorum. Şimdi arkamda duruyor tencere. Bir tencere yeşil fasulyeyi nasıl dokeceksin diyecek kafamı cevirirsem. Cok utanıyorum, bakamıyorum fasulyelere :26:
Dun de kıymalı yogurtlu corba yapayım dedim, allahım o kadar zor ictim ki o corbayı. Kıyma tazeydi ama tadında ne var benim bu yemeklerimin ?

Bir daha asla ama asla kıyma almayacagım, kıymalı etli bişey yapmayacagım. Mide bulantılarım bana tovbe ettirdi ama yeşil fasulyemde ne var ne kokuyor sorun ne Ne oldu benim yemeklerime ? Neden yiyemiyorum ? Utancıma kimseye de tattıramıyorum bu ne kokuyor diye

Edit : Kullandıgım yagdan şupheleniyorum. Cunku anneme gittigimde yemekleri kokladım, hic bulantı olmadı, bayıla bayıla yedim hatunun yemeklerini Umarım yeni yag aldıgımda bu mide bulantıları bir son bulur.
Edit 2: Evet problem yagdaymış Bugun zeytinyagı ile pişirdigim nohut yemegi ile tanıyı koydum