Fast food sevenlere.. (kacamak yapanlara

Soğan halkalarına bayılıyoruz biz de..
Her zaman hazır alıp buzluğa atardım bu kez bizzat denedim ve sonuc cok guzeldi.
Hem daha hijyenik hem daha leziz..
Gonul rahatlığı ile tuketebilirsiniz

unku kendım yapıyorum hem daha lezız

Goruntusunu tutturamaya arkadaşlar icin yeni bir tarif denedim..Bir de boyle yapın ;bu kez de olmazsa benden gunah gitti...

-Arkadaşlar o kadar cok soğan halkası tarifi var ki..
Sizlere en beğendiklerimi yazacağım.
ayrıca Fırında Pişirilen var.
O da inanılmaz lezzetli oluyor.
Ayrıca daha sağlıklı

en kısa zamanda paylaşacağım tarifi..
Puf Nokta:
Soğan halkalarını kalın tutunuz.
Hazırladığınız harc ne sıvı olacak ne de cok katı.
Un miktarını bu nispetlerde ayarlayınız..
-Kızartma yağı bol olmalı .Az olursa galeta unu dokulur yapışır hatta yanar..
Orta boy tencereyi yaklasık 1/2 oranında yağ ile doldurunuz.
Hazırladığınız soğan halkalarını yağ iyice kızınca icine atınız..
Kızmadan atarsanız tutmaz dağılabilir..
En Onemlisi:
Arkadaş yeni keşfettim hemen ;soğanı halkalara ayırın (yarım cm kalınlığında daha ince olmayacak) tuzla ovun iyice;daha sonra una ve istediğiniz baharatlara bulayın..
Buzlukta en az 4-5 saat bekletin hatta mumkunse bir gece buzlukta kalsın..
Daha sonra bol yağda kızartın en basit şekli bu..
3 adet soğan
1 adet yumurta akı
Tuz
1 su bardağı un
3/4 su bardağı maden suyu
2,5 corba kaşığı sıvı yağ
Kızartmak icin aycicekyağı
Cıtır pane harcı
BİRİNCİ TARİF:Soğanları soyulup yuvarlak dilimlenir. Soğanların dışından başlayarak iki sıra halinde iclerini cıkarılır.Yumurta akını tuzla kopuk haline gelinceye kadar cırpılır. Başka bir kapta un, maden suyu, sıvı yağı ve tuz cırpılır.
Sonra icine cırpılmış yumurta akını ekleyip karıştırılır. Ardından soğan halkalarını bu karışıma bulanır en sonda pane harcı eklenerek kızgın yağda kızartılır.