
Malzemeler
6 adet milfoy hamuru
2 su bardağı sut
3 corba kaşığı tozşeker
2 corba kaşığı un
1 paket vanilya
Uzerine:
Pudraşekeri
Hazır cikolata sos
Damla cikolata
Nar taneleri
Milfoy Pasta Yapılışı
Milfoy hamurlarını buzdolabı rafında cozdurup, ikiye bolun. Uzerlerine catalla delikler acın. Bir fırın tepsisine alıp, onceden ısıtılmış 200 derece fırında uzerleri pembeleşene kadar pişirin. Diğer taraftan sut, tozşeker ve unu bir tencereye alıp karıştırın. Daha sonra ocağa oturtun. Koyu muhallebi kıvamına gelene kadar surekli karıştırarak pişirin. Vanilyayı ilave edip karıştırın ve ocaktan alın. Bir adet milfoy hamuruna krema surup, ikinciyi uzerine kapatın. Yeniden krema surun ve milfoy yerleştirin. Kalan milfoyleri de aynı şekilde hazırlayın. Servis tabağına alıp uzerlerine pudraşekeri serpin. Cikolata sos gezdirin. Damla cikolata ve nar taneleri ile susleyerek servis yapın.
ALINTIDIR..