Malzemeler

- Yarım Demet Dere Otu
- 1 Yemek kaşığı Kırmızı Pul Biber
- 200 Gr Labne Peyniri
- Yarım Demet Maydanoz
- 1.5 ( 3/2 ) Su bardağı Sut
- 1 Kase Suzme Yogurt
- 4 Yemek kaşığı Un
- 1 Adet Yumurta
- Kararında Tuz

Hazırlanışı

Yumurta, un ve sut’u derin bir kÂsede bir miktar tuz ilave ederek cırpın. Başka bir kÂsede suzme yoğurt, labne ve kırmızı pul biberi karıştırın. Teflon tavada krepleri pişirin, hazırladığınız karışımın yarısını kreplere surerek ust uste dizin. Kreplerin tamamı bitince kalan labne’li sostan ust uste dizdiğiniz kreplerin yanlarına surun. Maydanoz ve dereotunu ince ince doğrayarak kreplerin yanları susleyerek servis yapın.

ALINTIDIR..