
malzemeler...
1 adet kakaolu pastaban
1 poşet kremşanti (bir kutu icindeki poşetlerden sadece bir tanesi)
1 paket vanilyalı cremole ( cırpılarak hazırlanan hazır puding)
2 adet muz
1 paket N**** (Siyahi) biskuvi
1 adet ucu bir arada kahve
kremalar icin sut
uzeri icin orman meyveli sos
YAPILIŞI
Pastabanın bir tanesi sekiz eşit parcaya kesilir....
Parcalardan biri kup kup doğranır...
Krem şanti 1 su bardağı soğuk sut ile cırpılır.....
Aynı kap icine iki su bardağı soğuk sut daha ilave edilir ve cremole eklenerek cırpmaya devam edilir....
Kıvama gelen krema icine doğranmış muz ve uce beşe kırılmış negrolar ve de kup kup doğranmış kekler ilave edilir....
kaşıkla karıştırılır....
Duz pasta taban servis tabağına alınır....sut ile karışırılmış kahve ile ıslatılır...ortasına tepeleme olacak şekilde, kenarlarda boşluk bırakarak krema doldurulur.
Krema fazla gelecektir bir su bardağı kadarını ayırıp kup yapabilirsiniz.
Bu krema tepesine ucgen haldeki keklerimiz kahve ile ıslatılarak yan yana dizilir....cok bastırılmaz ...ucgenler altta birbirne birleşir Fakat tepede acıklık kalacak şekilde dizilmelidir..
Orman meyveli sos tarifine gore pişirilip soğutulur ve pastanın tepesinden dokulur....
kenarlardan akmaması icin kek aralarına benim gibi vişneler koyabilirsiniz..sosu servis yapacağınız zamanda dokebilirsiniz.....
Afiyet olsun.....

sosu kendinizde yapabilirsiniz....bir miktar vişne suyuna ayrı bir kapta az su ile cırptığınız buğday nişastasını karıştırarak kaynayana kadar karıştırın ..koyu olursa biraz daha vişne suyu ekleyin ..şeker katmayı unutmayın

Genişletmek icin tıkla...
ALINTIDIR...