
1 paket yumurtalı spagetti 250 gr dana kıyma
1 soğan, 1 yumurta
2 corba kaşığı et suyu
2 su bardağı domates ezmesi
2 corba kaşığı bayat ekmek ici
2 corba kaşığı zeytinyağı
3-4 dal maydanoz
1 corba kaşığı kaşar rendesi
1 tutam taze fesleğen
veya nane, tuz
Soğanı kıyıp 1 corba kaşığı yağ ve 2 corba kaşığı su ile hafifce pişirin. Et suyunda ıslatılmış ve sıkılmış ekmek ici, kıyılmış maydanoz, yumurta ve peyniri karıştırın. Tuz ve kıymayı ilave edip yoğurun. Fındık buyukluğunde kofteler yapın. Izgarada kızartın
Domatesi fesleğenle birlikte 10 dakika pişirin. Tuz, kalan yağ ve kofteleri ekleyip birkac dakika daha pişirin.
Makarnayı tuzlu suda diri kıvamda haşlayın. Suzup domates sosu ve koftelerle karıştırın. Taze fesleğen ya da nane yapraklarıyla susleyip sıcak olarak servis yapın
uzerine sut, yumurta karışımını dokun. Son olarak kaşar peyniri rendesini ekleyip 200 dereceye ayarlanmış fırında 20 dakika pişirin