•15 gr somon balığı
•5 adet dilimlenmiş zeytin
•1 cay kaşığı fesleğen
•Kibrit kutusu buyukluğunde kaşar peyniri
•Yarım domates
•1 adet taze soğan
•Yeteri kadar tuz, beyaz biber
•1 su bardağı beşamel sos
•Yarım cay kaşığı toz muskat
•1/6 paket fıran makarna (yarım kiloluk paketin 1/6 sı)
•15 gr fener balığı
•15 gr lufer
•1 su bardağı fesleğenli domates sos
•1/6 bağ taze nane

Fırın makarnayı haşlayın ve suzdurun. Soğan, sarımsak ve kuşbaşı doğradığınız balıkları bir tavada soteleyin. İcerisine taze soğan, doğranmış domates, fesleğen ve zeytin ilave ederek harc yapın. Bu harc ile haşladağınız makarnayı karıştırın.

Uzerine beşamel sos ve rende kaşarı koyarak fırına verin. Fırından cıktıktan sonra duz bir servis tabağı icinde, domates sos ve taze nane iie susleyerek servise sunun.