Bir tava alınarak, icine pirinc, havuc, kabak ve mantar atılıp, kuru şekilde sote edildikten sonra iki dakika ateşte kavrulur.başka bir kapta su ve et su tabletleri karıştırılarak kaynatılır. Sonra kaynamış su kepce yardımıyla , pirinclerin bulunduğu kaba dokulur. Suyunu cektikce su ilave edilir. Hafif pişmeye başladığı zaman maydonoz ilave edilir piştikten sonra uzerine rendelenmiş beyaz peynir dokulerek servise sunulur.
Risotto(İtalyan)
Yemek Tarifleri0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Yemek Tarifleri
- Risotto(İtalyan)
-
22-09-2022, 19:57:08
Bir tava alınarak, icine pirinc, havuc, kabak ve mantar atılıp, kuru şekilde sote edildikten sonra iki dakika ateşte kavrulur.başka bir kapta su ve et su tabletleri karıştırılarak kaynatılır. Sonra kaynamış su kepce yardımıyla , pirinclerin bulunduğu kaba dokulur. Suyunu cektikce su ilave edilir. Hafif pişmeye başladığı zaman maydonoz ilave edilir piştikten sonra uzerine rendelenmiş beyaz peynir dokulerek servise sunulur.