Malzemeler;

1/4 margarin
Yarım cay bardagı sıvıyag
Yarım cay bardagı yogurt
1vanilya
1k.tozu
Un
(Hamurunda seker kullanmıyoruz)

İci icin;
3elma
2corba kasıgı kuru uzum
1corba kasıgı tarcın(daha fazlada koyulabilir)
3-4corba kasıgı seker

Uzeri icin;
Pudra sekeri

Malzemeleri karistirip yumusak bir hamur elde ediyoruz.
Hamurun birazını uzerini suslemek icin ayırıyoruz.

İc harcı icin elmelari soyup rendeliyoruz, sekeri ilave edip suyunu cekinceye kadar pisiriyoruz ocakdan almaya yakın uzumleri ve tarcını ekleyip 2-3,dk sonra ocaktan alıyoruz.

Hamuru elimizle borcam/tepsi yayıyoruz.
Uzerine soguyan elmalı harcı yayıp
Kalan hamurda elde ettigimiz seritleri uzerine susleyip uzeri kizarmadan fırından alıp pudra sekeriyle susluyoruz.





Not; olculer resimdeki ebatta bir borcam icindir. İstege gore malzeme 2katına cıkarılabilir.