Alıntıdır...
350 gr.lık bir paket noodle
250 gr. soya filizi
250 gr. mantar (yıkanıp ince ince doğranmış)
1/3 demet ıspanak (yıkanıp 3. cm boyutunda doğranmış)
2-3 corba kaşığı soya sosu
3 corba kaşığı zeytinyağı
Cay kaşığının ucuyla toz zencefil ve tuz
(Malzemelerde kereviz sapı da vardı ama ben kerevizden ve kereviz sapından hic hoşlanmadığım icin koymadım. Siz seviyorsanız ince ince doğranmış 30 gr. kereviz sapı da ekleyebilirsiniz.)
Kaynar tuzlu suda noodleları 3-5 dk. pişirin. Pişirdiğiniz noodleları suzdurup bir kenarda bekletin.
Başka bir tarafta yapışmaz bir tavaya zeytinyağını koyun ve uzerine zencefili ekleyin. Biraz cevirin ve mantarları ekleyin. 10 dk. kadar suyu cıkıp yumuşayana kadar pişirin. Daha sonra ıspanakları ekleyin ve hemen arkasından 2-3 kaşık soya sosunu ekleyin, ıspanaklar sonene kadar pişirin. Soya sosu olduğu icin sebzeli karışıma tuz katmanıza gerek yok ama daha tuzlu seviyorsanız ekleyebilirsiniz. Karışım iyice fokurdayınca soya filizlerini ekleyin. 1-2 dk. daha karıştırarak pişirdikten sonra sos hazır. Noodlelar ile sosu bir araya getirip, iyice karıştırdıktan sonra servise hazır. Bu malzemelerle 4 kişi rahatlıkla doyuyor. Afiyet olsun...