cok kolay cok pratık denedım hoş oldu

Erişteyi normal makarna gibi haşlayın, soğuduktan sonra uzerine hazırladığınız sostan dokerek servise veriniz.

4 kişilik hazır erişte
1 corba kaşığı fesleğen sos
1 diş doğranmış sarımsak
1 adet doğranmış domates (ince kıyım kesim)
100 gr doğranmış soğan (ince kıyım)
1 cay kaşığı kori sos
Yeterince tuz ve biber
2 corba kaşığı krema
50 gram tereyağı

Şayet marketlerde hazır olarak satılan fesleğen sos bulunamazsa aşağıdaki tarife gore yapılabilir. 50 gr dovulmuş ceviz ici 50 gr dovulmuş fındık ici 2 diş sarımsak (ince kıyılmış) 1 kahve fincanı sıvı yağ Yeterince tuz ve biber 1 kahve kaşığı kıyılmış taze fesleğen Bu malzemeyi iyice karıştırarak sosu hazırlayabilirsiniz.