umutsepetim.com'dan alıntıdır...

Malzemeler:
Yarım paket Yuva yaş maya 1 cay bardağı zeytinyağ 1,5 su bardağı ılık su 2,5-3 su bardağı un 1 tutam tuz Kıymalı Karışım İcin
Malzemeler:
3 adet kuru soğan 400 gr. kıyma 1 tutam maydanoz 1 yemek kaşığı biber salcası 2 adet domates 1 tatlı kaşığı tuz 1 cay kaşığı karabiber 1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri Hazırlanışı ;
Un ve mayayı karıştırma kabına alıp karıştırın. Tuz,zeytinyağ ve ılık suyu ekleyip yumuşak bir hamur yoğurun.Eğer hamur cıvık olursa azar azar un ekleyebilirsiniz. Yoğurduğunuz hamurun uzerini nemli bez ile kapatıp 15 dakika dinlendirin. Hamur dinlenirken,ic malzemeyi hazırlayın. Soğanları soyun ve 2-3 parcaya kesip robottan gecirip geniş bir kap icine alın. Domates ve maydanozu da robottan gecirin soğanları aldığınız kap icine ilave edin. Kıyma,salca ve tuzu da ekleyip iyice karıştırın. Dinlenen hamuru 4 parcaya bolun ve her parcayı merdane ile pişireceğiniz tepsi veya pizza tahtası genişliğinde acın. Hamuru pişireceğiniz tepsilere yerleştirin. Kıymalı karışımı hamurların uzerine paylaştırıp onceden ısıtılmış 200 derecede hafif kızarana kadar pişirin. Pideler kızarmaya başlayınca fırından alıp,rendelenmiş kaşar serpiştirin ve kaşarlar eriyince fırından alıp servis yapın.