
Kastamonu'ya ozgu etli ekmeği ilk denememde bu kadar başarılı olmamıştı.Ama bir iki denemeye bu lezzeti ve goruntuyu yakaladım.Sizde etli ekmeği resimli anlattığım bu tarifle kolayca yapabilir,afiyetle yiyebilirsiniz

Malzemeler
Un
Su
1 tatlı kaşığı tuz
1 yumurta
İc harc
250 gr kıyma
1 adet soğan
Pulbiber
1 tatlı kaşığı tuz
Once ic harcımız icin soğanı bir kaba rendeleyip,diğer ic harcı malzemelerini ekleyerek hazırlıyoruz.
Daha fazla yemek tarifi icin :
Malzemeleri bir kabın icerisine alıp guzelce yoğurduk.

Hamurdan bir parca koparıp,acmaya başlıyoruz.Ve actığımız hamura kıymayı ekleyip kapatıyoruz.

Isıttığınız buyuk bir tavada pişirmeye başlayabilirsiniz.Uzerine yağ surun.Ve etli ekmeğimiz hazır



