Malzemeler
300 gr 2 kez cekilmiş yağsız kıyma
4 su bardağı koftelik bulgur
1 kuru soğan
1 yemek kaşığı reyhan
1 yemek kaşığı biber salcası
1 tatlı kaşığı karabiber
1 yumurta
Tuz

SUYU İCİN
1 kuru soğan
1 yemek kaşığı domates salcası
Tuz-SU

YAPILIŞI
Hamur malzemesi karıştırılıp yarış saat yoğrulur..Daha sonra fındık buyukluğunde parcalar koparılarak yuvarlanır ve ortasına parmakla bastırılır..Hamur bitene kadar bu işlem devam edilir..Daha sonra bir tencereye yemeklik doğranmış 1 kuru soğan yağ eklenerek kavrulur.Uzerine salca eklenir suyu ve tuzu eklenrek kaynamaya bırakılır.Kaynayan suya kofteler atılır,kaynadıktan sonra biraz daha bekletilir pişince servise hazırdır..









Afiyet olsun.