OYLAMA İCİN LİNK DAĞITMAK,OY İSTEMEK KESİNLİKLE YASAKTIR..
TARİFLER İCİN RESİMLERİN UZERİNDEKİ LİNKLERİ TIKLAYIN..
İSLiM KEBABI -Oncu salca sponsorluğunda

Yassı icli kofte- Hayat Su sponsorluğunda

Kozalak Mantı - Niksar Ayvaz Su Sponsorluğunda

Tavuklu Sac Kavurma - Beypilic Sponsorluğunda

Pilavların Kralı Buryan Pilavı -Trakya Birlik Biryağ Aycicek Yağı Sponsorluğunda

Yoğurtlu tavuk corbası-Komili zeytinyağı sponsorluğunda

Kuzu Yahni - Pınar Sut Sponsorluğunda

Guvecte Pureli et sote ,Bademli Pilav ve Basit Islak Kek -Sutaş Krema

Cokertme Kebabı- Pepsi Cola Sponsorluğunda

- Yarışma kategorisi : Ramazan Sofraları (Masa duzeni ve bir tarif)
- Malzemeler, yapılış aşamaları ve sunum şekli olarak her şey fotoğraflanıp sunulmalıdır.
- Malzemeler detaylı olarak listelenmelidir,
- Can alıcı puf noktaları cok net olarak verilmelidir,
- Tek bir tarif ile katılabilirsiniz.
- Yarışma katılım oranını arttırmak icin konu linkini paylaşmak serbest olup, oy istemek kesinlikle yasaktır ! Kendine bunu yakıştıran oy isteyebilir.
- Yarışmaya katılırken kendinize sanal bir sponsor bulmuş gibi sponsor lansmanı yapılmalıdır. (Pınar Yoğurt, Sutaş Sut ...)
- Yarışmaya katılım şekli;
Bu kategoriye konu ismi : Ramazan Sofraları + sponsor urun şeklinde konu acılmalı yukarıdaki gibi anlatılmalıdır. Paylaşımı yaptığınızda konu editorun onayına duşecek eksiklik durumunda kullanıcıya bilgi verilecek ve eksiklik duzeltilene kadar konu aktif edilmeyecektir. Gerekirse başvuru red edilebilir.
Katılım başlama tarihi : 18 Haziran 2015
En son başvuru tarihi : 19 Temmuz 2015
Oylama başlama tarihi : 20 Temmuz 2015
Oylama bitiş tarihi : 31 Temmuz 2015
Tum katılanlara başarılar dileriz...
*Birinci olan uyemize profil madalyası ve hediye verilecektir.İlk uce giren yarışmacılara pro kart hediye edilecektir.
Oylamada kriterler ;
Tarif yaratıcı ve ozgun olmalı.
Bilinen, kolay sağlanan malzemelerden yararlanmalı.
Doğru olcu kullanılmalı.
Anlatımı anlaşılır olmalı varsa hikayesi aktarılmalı.
Hazırlama sureci basamakları, aşamaları acık ve sıralı olarak anlatılmalı.
Hazırlama surecinden fotoğraflar bulunmalı.
Pişirme tekniği ve dereceleri doğru ve net anlatılmalı.
Bitmiş halinin fotoğrafı zevk ve estetik icermeli.