ZEYTİNLİ MİLFOY





Malzemeler:
Milfoy hamuru 1 adet yumurta sarısı (uzerine surmek icin) 1 su bardağı doğranmış zeytin 1 su bardağı kaşar peyniri Yarım kutu hazır krema (istenirse konmayabilir) Maydanoz 1 cay bardağı un (hamuru acmak icin) Balığın gozleri icin karabiber Yapılışı:
İnce ince doğranmış zeytin, maydanoz ve kaşar peyniri bir kaba alınıp harmanlanır. Mifoyun 1 karesi cok az unla acılır ve 2'ye bolunur.İcine ic harcı ve1 tatlı kaşığı krema konulur kare şekilde kapatılıp ters cevrilir bir ucunu elle haif cekiştirerek kuyruk şekli verilir. Baş kısmıda hafif elle yuvarlaklaştırılmaya calışılır. Balığın kuyruk ve sırt kısmına cattalla şekiller verilir. Yumurta sarısını surup gozune karabiber konulur. Fırında 180-200 derecede 25 dakika pişirilir . Afiyet olsun...