Merhaba değerli kk uyeleri arkadaşlarım bu benim ilk yarışmam cok heyecanlandım nedense

Yapmayı planladığım diğer kek turlerini diğer arkadaşlar benden once davrandığı icin yapamadım iki uc haftadır ev taşıma işleri ile uğraşıyorum şehir değiştirdim cumartesi taşındım sonunda

icinden sıcak cikolata akan kek mikrodalga fırında yapıyorum sufle değildir .
buyrun yapılış aşamaları

malzemeler
60 gr bitter cikolata (kare paketin 4 te 3) 2 yemek kaşığı tereyağı 2 yemek kaşığı şeker 1 yemek kaşığı un 1 yumurta
Yapılışı
doğalgazım henuz acılmadığı icin fırınım balkonda ve tupe bağladık kusura bakmayın

ve kek karışımımızı pay ediyoruz( kabın 4 te 1 i kadar oldu) bu şekilde buyuk sufle kaplarında uc tane cıktı uc kişilik aile olduğumuz icin daha dolu olsa iki tane de cıkardı miktarı ikiye katlayıp da yapabilirsiniz boylece 4 5 kişilik olabilir

mikrodalga fırınınız yoksa onceden ısıtılmış normal fanlı fırında 160 derecede 11 dk da pişirebilirsiniz herkesin fırını aynı olmuyor onemli olan icinin sufle gibi tam pişememiş olması kaşığı batırınca icinden cikolatanın şelale gibi akması

ve cıktıktan sonra tabagımıza ters cevirip cıkarıyoruz ustune pudra şekeri dokerek susleyebiliriz
icine kaşığımızı batırıp afiyetle yiyoruz

herkese başarılar dilerim

Hoşca kalın