Malzemeler
· 3 corba kaşığı kavrulmuş California cevizi

· 1/3 bardak ceviz yağı

· 1/3 bardak portakal suyu

· 1 corba kaşığı elma sirkesi

· 1 diş sarımsak, doğranmış

· 1 cay kaşığı taze renelenmiş yumurta kabuğu

· 1 cay kaşığı az tuzu soya sosu

· ¼ cay kaşığı tuz

· ¼ cay kaşığı taze oğutulmuş biber

· 3 bardak karışık yeşillik

· ½ bardak kup kup doğranmış veya kesilmiş pişmiş tavuk goğsu

· 1 portakal, dilimlenmiş

· 2 corba kaşığı ufalanmış keci peyniri

Tarif
Yağ, portakal suyu, sirke, sarımsak, portakal kabuğu rendesi, soya sosu, tuz ve biberi kapağı sıkıca kapanan bir kapta veya kavanozda karıştırın; cırparak veya sallayarak iyice karıştırın. Yeşillikleri ayrı bir salata kabına yerleştirin; 2 corba kaşığı sosla karıştırın. (Geri kalan sosu buzdolabına alın.) Yeşilliklerin uzerine tavukları, portakal parcalarını, keci peynirini ve cevizleri koyun.