Malzemeler
· 3 corba kaşığı kavrulmuş California cevizi
· 1/3 bardak ceviz yağı
· 1/3 bardak portakal suyu
· 1 corba kaşığı elma sirkesi
· 1 diş sarımsak, doğranmış
· 1 cay kaşığı taze renelenmiş yumurta kabuğu
· 1 cay kaşığı az tuzu soya sosu
· ¼ cay kaşığı tuz
· ¼ cay kaşığı taze oğutulmuş biber
· 3 bardak karışık yeşillik
· ½ bardak kup kup doğranmış veya kesilmiş pişmiş tavuk goğsu
· 1 portakal, dilimlenmiş
· 2 corba kaşığı ufalanmış keci peyniri
Tarif
Yağ, portakal suyu, sirke, sarımsak, portakal kabuğu rendesi, soya sosu, tuz ve biberi kapağı sıkıca kapanan bir kapta veya kavanozda karıştırın; cırparak veya sallayarak iyice karıştırın. Yeşillikleri ayrı bir salata kabına yerleştirin; 2 corba kaşığı sosla karıştırın. (Geri kalan sosu buzdolabına alın.) Yeşilliklerin uzerine tavukları, portakal parcalarını, keci peynirini ve cevizleri koyun.