MALZEMELER

1 adet orta boy karnıbahar
2-3 adet kırmızı biber(buzluktan cıkardım)
1 adet kuru soğan
200 gr kıyma
150 gr kaşar
1 yemek kaşığı domates salcası
1 Cay bardağı sıvı yağ
Tuz
Su


YAPILIŞI
Kıyma tencereye konur uzerine 1 su bardağı su eklenir.Suyunu cekince icine yağ ve soğan eklenir.Biraz kavrulur ve kırmızı biberler eklenerek kavrulmaya devam edilir..Sonra salca eklenir ve cicek olarak ayrılan karnıbahar eklenir..Biraz cevrilir ve uzerine su -tuz eklenip pişmeye bırakılır.Pişen karnıbahar bir tepsiye konur ve rendelenmiş kaşar uzerine dokulur ve fırında kaşar kızarıncaya kadar pişirilir..Afiyet olsun...