Porsiyon Başı
Kalori: 246
Protein: 8.2 g
Karbonhidrat: 39.1 g
Yağ:6.8 g
Lif: 6.4 g
Malzemeler:
- 400 g Amerikan orta taneli pirinc (15 dakika pişirilir),
- 2 kavanoz enginar suzulmuş ve kıyılmış,
- 1 buyuk domates doğranmış,
- ½ buyuk salatalık doğranmış,
- 1 kırmızı orta boy soğan doğranmış,
- 150 gr beyaz peynir ufalanmış,
- 50 gr siyah zeytin dilimlenmiş (suzulmuş),
- Taze maydanoz doğranmış,
- 1 yemek kaşığı limon suyu, taze,
- ½ cay kaşığı kurutulmuş kekik,
- ½ cay kaşığı karabiber,
- Marul yaprağı,
- Kapari,
- Kereviz.
Hazırlanışı:
Buyuk kapalı bir kapta, pişmiş pirinc, doğranmış enginar, domates, salatalık, soğan, beyaz peynir, zeytin, maydanoz, limon suyu, kekik, limon ve biber birleştirin. Servisten once 1 saat buzdolabında kalsın.
Servisten once, harmanlayın, duz bir salata tabağına kaşıkla boşaltın.