HAMURU İCİN:
3 yumurta
2 cay bardağı su
Tuz
Aldığı kadar un


DİĞER MALZEMELER
1 adet tavuk goğsu
1 kase haşlanmış nohut
1 kg yoğurt
2-3 diş Sarmısak
3 yemek kaşığı tereyağ
Pul biber
1 tatlı kaşığı Salca


YAPILIŞI
Oncelikle tavuk haşlanır..Suyu hamurları haşlamak icin ayrılır..Tavuk etleri iyice didiklenir ve tereyağı ile kavrulur..Uzerine 1 tatlı kaşığı salca,pul biber,eklenir..Kavrulmaya devam edilir..





Hamur yoğrulur biraz kuru olacak sonra 3 beze yapılır...






Hamurlar ince bir şekilde acılıp kesilir..






Hamur iyice unlanmalı yoksa yapışır..






Bir tencereye tavuk suyu konur kaynayınca bir tutam tuz atılıp hamurlar icine konur ve karıştırılır.




Haşlanan hamurlar suzulur..Haşlanmış nohut eklenir..Ilımaya bırakılır..




Sonra suzulup biraz soğuyunca uzerine sarmısaklı yoğurt dokulur.....Tavuk sosu dokulerek servis edilir..




Afiyet olsun...